Educatief pakket

Je persoonsgegevens worden gebruikt bij de verwerking van je aanvraag of reservering. De Provincie Oost-Vlaanderen springt zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Vragen? Lees onzeprivacyverklaring.

Je gegevens worden bewaard tot de afhandeling (het laatste contactmoment) van je aanvraag of reservering.

Ondergetekende
wenst een uitstap te maken naar het provinciaal domein Puyenbroeck
:
:

De didactische map van de programma's kan je op de site vinden onder Leren en cultuur opsnuiven bij praktische info. Enkel het programmaboekje voor Willy en zijn familie is te betalen.

Kies hier de gekozen tarief-formule * Optie 3 en 4 kunnen niet gekozen worden voor programma's die plaats vinden in de knuffelhoeve (met verplaatsing met de trein) en voor Speurneuzen op trappers (gebruik fietsen).
* Dit is enkel ter info en niet geldig als reservatie. Zie daarvoor het gepaste inschrijvingsformulier (sportactiviteit of mola@oost-vlaanderen.be)

Bij het annuleren binnen de 7 dagen voorafgaande de uitstap, vragen wij een administratieve vergoeding van 50 euro of u kiest voor een andere datum in hetzelfde schooljaar.  Bij het niet opdagen op de dag van de reservatie, bedraagt de vergoeding 50 euro per educatief programma.

Gelieve minstens 2 weken op voorhand het ingevulde formulier in te zenden aub.